Over ons

Wij zijn een specialist op het gebied van aandrijftechniek, u kunt bij ons dan ook terecht voor alle soorten en maten elektromotoren. In onze webshop vindt u slechts een kleine selectie van wat wij allemaal kunnen leveren. Alle door ons aangeboden elektromotoren en aanverwante artikelen zijn van goede kwaliteit zodat deze jaren meegaan. U kunt bij ons terecht voor de meeste merken elektromotoren en aandrijftechnische artikelen, vanwege ons netwerk zijn wij in staat om nagenoeg alles te leveren.

De door ons geleverde producten komen uit fabrieken die al vele jaren deze producten maken en wij staan in voor de kwaliteit van deze producten.

Inmiddels zijn wij al 30 jaar actief met elektromotoren en hebben sinds enkele jaren ook een webshop opgebouwd om de elektromotoren goedkoper te kunnen aanbieden aan u en al onze andere klanten. Om de elektromotoren tegen deze lage prijzen aan te bieden vragen wij u alleen om bij bestelling te betalen via:
Betaling via Ideal waarbij u doorverwezen wordt naar uw eigen bank en daar de betaling kunt afhandelen waarna u weer terug keert bij onze website.


Voor onze klanten uit Belgie hebben we speciaal de mogelijkheid om via Bancontact / MisterCash te betalen.


Voorruit betalen per bank, wij sturen u de rekening en versturen de bestelde artikelen NA ontvangst van uw betaling.

Contante betaling bij afhalen. LET OP !! Dit kan alleen op afspraak omdat de meeste artikelen in het magazijn staan en daar eerst uitgehaald moeten worden.

         
                 
Veel succes met het shoppen/rondkijken en ziet u het door u gewenste artikel niet staan, stuur dan een mail naar: sales@elektromotoren-online.com


Linkpartners:

www.machinebouw-info.nl